Vasárnapi horoszkóp, Augusztus 6., Érdekes dolgok történhetnek vasárnap

Kos

Csalódás egy olyan prominens közéleti személyiségben, akit mindig is csodáltál, etikai válságot okozhat ma, Kos. Azon kaphatod magad, hogy kétségbe vonod azokat a meggyőződéseket és értékeket, amelyeket életed nagy részében kérdés nélkül elfogadtál. Tartsd észben, hogy ez valójában egy egészséges folyamat. Holnapra valószínűleg megbékélsz önmagaddal, és addigra fel kell nőnöd. Tarts ki!

Bika

A kapcsolat hiánya közted és egy romantikus partnered között ma meglehetősen lehangolttá tehet, Bika. Hajlamos lehetsz arra a téves következtetésre jutni, hogy a kedvesed már nem törődik veled, és ezért nem csörög a telefonod. Ne ess ebbe a csapdába. Ha megpróbálsz objektív lenni, rájössz, hogy ez nem igaz. Jó eséllyel a barátodat valamilyen módon feltartották, és amint lehetőség adódik rá, hívni fog.

Ikrek

Hajlamos vagy nagyon intuitív lenni, Ikrek, de ma úgy tűnhet, hogy a túlvilágra vezető csatornád teljesen elzáródott. Nem tudod megérezni, mit éreznek mások, és az olyan orákulumoknak, mint az I Ching, már nincs értelme. Megpróbálhatsz a logikára támaszkodni, de ma ez sem működik. Ne hidd azonban, hogy ez egy állandó helyzet. A mentális bioritmusod alacsony. Néhány napon belül visszaáll a normális állapotba.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X