Kos

Életed nagy részét mások szolgálatával töltöd. Most átértékelheted a velük szembeni kötelességedet. Talán valaki tisztességtelenül kihasználja a jó természetedet. Talán végre olyan vágyakat élsz át, amelyeket úgy érzed, teljesítened kell. Nézz objektíven a helyzetedre anélkül, hogy bűntudatot, bánatot vagy a barát elvesztésétől való félelmet éreznél. A te boldogságod is számít!

Bika

Mindig tisztán látod egy helyzet mindkét oldalát. Ma talán a múltat figyelembe véve ítélheted meg a lehetséges jövőbeli lépéseket. A korábbi értékek próbára tehetőek, és a korábbi vélemények felülvizsgálhatók. Megfontolhatod, hogy véget vetsz egy kapcsolatnak, vagy új kapcsolatba lépsz. Ez erőfeszítést igényelhet, de megteremti a jövőbeli sikerek alapjait.

Ikrek

Valaki, akit régóta ismersz, eltűnhet az életedből. Ettől zavartnak és fókuszálatlannak érezheted magad. Az igazságról, becsületről, etikáról és erkölcsről alkotott elképzeléseid a közelmúlt eseményeinek fényében némi revízióra szorulhatnak. Szakmaváltás fenyegethet a láthatáron. Pozitívum, hogy éppen azon vagy, hogy túllépj a korlátaidon. Kövesd a szíved.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X