Kos

A küzdőszellem felerősítése némi célzott testmozgással lehetőséget ad arra, hogy szabadjára engedd energiáid és kitisztítsd a fejed. A szükséges erő összeszedése során úgy döntesz, hogy szembenézel olyan problémákkal, amelyekkel korábban nem akartál megbirkózni. Ezután kevésbé előérzetesen, hanem inkább a derű és a nyugalom érzésével tekintesz a jövőbe.

Bika

Minden lehetőséget megragadsz, hogy átgondold a lehetőségeidet, és biztos vagy abban, hogy mit akarsz elérni. A tiszta gondolkodás lehetővé teszi, hogy rendezd az ítéleteid. Tudod merre tartasz, és a helyes döntéseket hozod meg, a feladatokat nyugodtan és nem kapkodva oldod meg. Felismered, hogy határozott határokat kell alkalmaznod magad és mások számára, amelyeket szigorúan be kell tartanod.

Ikrek

A meglévő problémák korábbi megoldásai már nem érvényesek. A biztonságos lehetőségek mindig elmaradnak. Nyitottabb vagy az új hatásokra, és mersz irányváltásra törekedni. Ez vonatkozik a sürgős megoldásra váró, lezáratlan vitás kérdésekre is. Másokkal szemben bizonyos fokú visszafogottságot gyakorolsz, és meghallgatni őket könnyebbnek találod, mint ahogyan azt elképzeled. Végül is büszke vagy arra, amit elértél.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X