Vasárnapi horoszkóp, Június 4., Új ciklus előtt állsz

Kos

Az elmúlt hetek érzelmi pusztításai után a ma kezdődő időszak meglehetősen megnyugtató lesz. Kihasználhatod ezeket a simább, nyugodtabb vizeket, hogy újra felfedezd az érzelmi harmóniát, és javítsd az energiaáramlásod egyensúlyát. Ráadásul, Kos, ha a fizikai egészséged nem egészen megfelelő, az előtted álló hetek lehetőséget adnak a pihenésre és a regenerálódásra.

Bika

Az égi konfiguráció egy olyan új időszakról beszél, amelyben arra összpontosítasz, hogyan különbözteted meg magad másoktól, Bika. Tisztában vagy azokkal az aspektusokkal, amelyek egyedivé tesznek téged? Ha nem, meditálj a témán, vagy kérj közeli barátaidtól tanácsot. Az elkövetkező hetekben sokat fogsz tanulni erről a témáról!

Ikrek

Ez egy új ciklus kezdete, Ikrek. A következő napokban új kérdések merülnek fel. Lehet, hogy újra kell gondolnod bizonyos elveket, amelyeket eddig a kapcsolataidban betartottál. Ha jobban belegondolsz, rájössz, hogy már nem értesz velük egyet. Úgy tűnik, hogy a társadalom által megkövetelt konvenciók és társadalmi illemszabályok nyomasztanak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X