Vasárnapi horoszkóp, Május 28., Örömteli híreket kaphatsz ma!

Kos

Az energiád az otthonod szépítésre fordulhat, Kos. Talán úgy döntöttél, hogy újrafested, vagy teljesen új irányt veszel a dekorációs ízlésedben. A külföldi országok poszterei vagy más szuvenírek is különösen vonzóak lehetnek most. Számíts arra, hogy valaki beugrik hozzád, és érdekes híreket hoz, amelyek ezerrel felpörgethetik az agyadat.

Bika

Számos szeretetteljes közlemény érkezhet hozzád távoli államokban vagy egzotikus országokban élő emberektől. Most különösen gyengédnek érzed magad, Bika, különösen a hozzád legközelebb állókkal kapcsolatban. Nem biztos, hogy rossz ötlet lenne telefonálni és beszélgetni azokkal, akiket talán már rég nem láttál. Örülni fognak, ha hallanak felőled!

Ikrek

Egy kis pénzösszeg érkezhet ma az utadba, Ikrek. Ez lehet ajándék, osztalék vagy bónusz. Lehet, hogy inkább magadnak és másoknak szánt ajándékokra akarod elherdálni, mintsem gyakorlatiasabb célokra fordítani, ami teljesen rendben van! A könyvek különösen vonzóak lehetnek, különösen azok, amelyek új spirituális vagy metafizikai eszmékről szólnak. Szánj egy kis időt olvasásra.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X