Kos

Készülj fel a mai napon az emberekkel való totális harcra, Kos, még akkor is, ha ez nagyjából az ellenkezője a szokásos stílusodnak. Valójában az „ellentétes” a mai napon a játék neve számodra. Ne lepődj meg, ha besétálsz egy fagyizóba, ahol vaníliát szeretnél, de csak csokoládé van. Ne feledd, hogy ne idegesítsd fel magad az ilyen helyzeteken, amelyek felett egyszerűen nincs hatalmad.

Bika

Az irányítás ma nagy téma lesz számodra és a környezetedben élők számára, Bika. Olyan brutális vita alakul ki arról, hogy ki tartja a gyeplőt, hogy ha valaki végre kézbe veszi, hajlamos a végletekig kiélezni a helyzetet. Agresszív hangnemet ütnek meg a dolgok, amit nem lehet egykönnyen figyelmen kívül hagyni. Egy ilyen napon tartsd szemmel a munkatársaid.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Általánosságban elmondható, hogy a dolgok ma rendkívül jól alakulnak számodra, Ikrek, ezért ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a szó minden értelmében az álmaidat kergesd. Csináld a dolgokat szenvedéllyel, és ne fogd vissza magad. Ne feledd, hogy csak az elméd és az akaratod akadályoz meg abban, hogy eljuss oda, ahová szeretnél. Ma rengeteg mágnesesség áll a rendelkezésedre, ezért hívj segítségül másokat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X