Kos

Néhány meglehetősen nyugtalanító közlemény érkezhet ma az utadba, talán az államon kívülről. Nem valószínű, hogy ez valami komoly dolog, Kos, de elég lehet ahhoz, hogy egy kicsit felhúzzák az orrodat. A szomszédságodban bekövetkező változások megzavarhatják a mindennapi rutinodat. Egy szomszédod vagy rokonod megbetegedhet, és úgy érezheted, hogy kötelességed egy kicsit segíteni neki. Ez addig rendben is van, amíg nem kötelezed el magad túl sok mindenre.

Bika

Néhány kisebb pénzügyet kell ma elintézned, Bika, és ez bosszantó lehet számodra, mivel valószínűleg mással is szívesebben foglalkoznál. A helyzet okozhat némi kicsinyes súrlódást a családtagokkal, de ez majd elmúlik. Képes leszel azonban összeszedni minden veled született képességedet, és elintézni a pénzügyeket, így a nap hátralévő részében azzal foglalkozhatsz, amivel csak szeretnél. Tarts ki!

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Szombatra, Március 25., Ideje cselekedni

Ikrek

A partnereddel való átmeneti szakítás begyógyítása ma valószínűleg megtörténik, sok őszinte kommunikációval és a szükségesnél több bocsánatkéréssel. Meglehet, hogy sok probléma napvilágra kerül, és újfajta egyetértés alakul ki kettőtök között. Költözés jöhet, Ikrek, vagy legalábbis változások a mostani háztartásotokon belül.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X