Kos

Végre minden erőfeszítésedet elismerik, kedves Kos. Ez nem jelenti azt, hogy most hátradőlhetsz és megpihenhetsz a babérjaidon – épp ellenkezőleg! Itt az ideje, hogy eredeti ötleteidet próbára tedd. Ezúttal azonban a felsőbb körök támogatását élvezheted. Ne idegeskedj; csak tedd azt, amit mindvégig terveztél. Ha keményen dolgozol, valószínűleg hatalmas szakmai és pénzügyi jutalomban lesz részed.

Bika

Csodálatos, gondoskodó természeted van, kedves Bika. A körülötted lévők hatalmas hasznát veszik gondoskodó lelkednek. Ahogyan fogékony vagy mások szükségleteire, úgy a saját szükségleteiddel is tisztában kell lenned. Megérdemled, hogy a saját gyengéd érintésednek a fogadó oldalán legyél. Ne habozz, hogy másokhoz fordulj segítségért, ha szükséged van rá. Meglepődhetsz, hogy ismerősök mennyire összefognak, hogy segítsenek.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Amennyiben ma írsz vagy alkotsz valamit, úgy tűnik, hogy az rajtad kívülről jön, kedves Ikrek. Ez az az isteni múzsa, amelyről másoktól hallottál beszélni? Lehetséges, vagy talán csak a saját természetes tehetséged ragyog fel végre. A mai nap a kapcsolatok szempontjából is kedvező, ezért mindenképpen szánj időt a barátaidra és szeretteidre, régiekre és újakra egyaránt.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X