Kos

Végre minden erőfeszítésedet elismerik, kedves Kos. Ez nem jelenti azt, hogy most hátradőlhetsz és megpihenhetsz a babérjaidon – épp ellenkezőleg! Itt az ideje, hogy eredeti ötleteidet próbára tedd. Ezúttal azonban a felsőbb körök támogatását élvezheted. Ne idegeskedj; csak tedd azt, amit mindvégig terveztél. Ha keményen dolgozol, valószínűleg hatalmas szakmai és pénzügyi jutalomban lesz részed.

Bika

Csodálatos, gondoskodó természeted van, kedves Bika. A körülötted lévők hatalmas hasznát veszik gondoskodó lelkednek. Ahogyan fogékony vagy mások szükségleteire, úgy a saját szükségleteiddel is tisztában kell lenned. Megérdemled, hogy a saját gyengéd érintésednek a fogadó oldalán legyél. Ne habozz, hogy másokhoz fordulj segítségért, ha szükséged van rá. Meglepődhetsz, hogy ismerősök mennyire összefognak, hogy segítsenek.

Ezt már olvastad?
Hétfői horoszkóp, Március 27., Indítsuk jólétben a hetet!

Ikrek

Amennyiben ma írsz vagy alkotsz valamit, úgy tűnik, hogy az rajtad kívülről jön, kedves Ikrek. Ez az az isteni múzsa, amelyről másoktól hallottál beszélni? Lehetséges, vagy talán csak a saját természetes tehetséged ragyog fel végre. A mai nap a kapcsolatok szempontjából is kedvező, ezért mindenképpen szánj időt a barátaidra és szeretteidre, régiekre és újakra egyaránt.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X