Napi horoszkóp Kos

Tekerd fel a fűtést, mert fázós lesz a vasárnap. Ma minden lelki problémád és minden szeretethiányod testi tünetekben jelenik meg. Talán sokkal jobban fázol, mint a többiek, és az is lehet, hogy némi fejfájás kínoz. Fontos, hogy minden tünetet azonnal kezelj, és ne várj arra, hogy majd magától elmúlik!

Napi horoszkóp Bika

A hangod megnyugtatólag hat másokra. Most elég beszélned ahhoz, hogy az emberek megnyugodjanak körülötted, és elengedjék valamennyi feszültségüket. Ha úgy érzed, hogy egy nehéz beszélgetés vár rád vasárnap akkor sem kell aggódnod, hiszen a hangod nyugalmával minden helyzetből ki tudod dumálni magadat. Ne felejtsd el: Bármi van, ma beszélj.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Napi horoszkóp Ikrek

Nagyon fontos, hogy a gyerekekkel elég időt tölts együtt vasárnap. Egy-egy saját fejedből elmondott mese, néhány kedves rajz, vicces szerepjáték ad lehetőséget ahhoz, hogy nagyokat nevessetek együtt. Ma használd a kreativitásodat és a humorodat, ezzel teszed a gyerekeknek a legjobbat.

Napi horoszkóp Rák

A legszívesebben az egész napot a telefonon lógva töltenéd. Most olyan sokan vannak tőled távol, akikkel beszélni valód van, hogy alig győzöd végighívni őket. Ma hívj fel bátran mindenkit, akivel már régóta nem beszéltél, és azokat is, akiktől régóta szeretnél valamit kérdezni. Nyugodtan tedd fel a kérdéseidet, ne halogass tovább.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X