Vasárnapi horoszkóp, November 22., Vasárnap lesz arra lehetőséged, hogy megváltoztass valamit

Napi horoszkóp Kos

Tekerd fel a fűtést, mert fázós lesz a vasárnap. Ma minden lelki problémád és minden szeretethiányod testi tünetekben jelenik meg. Talán sokkal jobban fázol, mint a többiek, és az is lehet, hogy némi fejfájás kínoz. Fontos, hogy minden tünetet azonnal kezelj, és ne várj arra, hogy majd magától elmúlik!

Napi horoszkóp Bika

A hangod megnyugtatólag hat másokra. Most elég beszélned ahhoz, hogy az emberek megnyugodjanak körülötted, és elengedjék valamennyi feszültségüket. Ha úgy érzed, hogy egy nehéz beszélgetés vár rád vasárnap akkor sem kell aggódnod, hiszen a hangod nyugalmával minden helyzetből ki tudod dumálni magadat. Ne felejtsd el: Bármi van, ma beszélj.

Napi horoszkóp Ikrek

Nagyon fontos, hogy a gyerekekkel elég időt tölts együtt vasárnap. Egy-egy saját fejedből elmondott mese, néhány kedves rajz, vicces szerepjáték ad lehetőséget ahhoz, hogy nagyokat nevessetek együtt. Ma használd a kreativitásodat és a humorodat, ezzel teszed a gyerekeknek a legjobbat.

Napi horoszkóp Rák

A legszívesebben az egész napot a telefonon lógva töltenéd. Most olyan sokan vannak tőled távol, akikkel beszélni valód van, hogy alig győzöd végighívni őket. Ma hívj fel bátran mindenkit, akivel már régóta nem beszéltél, és azokat is, akiktől régóta szeretnél valamit kérdezni. Nyugodtan tedd fel a kérdéseidet, ne halogass tovább.


Napi horoszkóp Oroszlán

Olyan sokszor akarjuk alakítani a valóságunkat és a velünk zajló eseményeket. Pedig lehet, hogy elég lenne egy kicsit szemlélődni néha. Ma próbáld ki: egyszerűen csak szemléld az eseményeket, azokat a folyamatokat, amelyek körülötted zajlanak, de ne akard irányítani, vagy megváltoztatni őket. Ha így teszel, sokkal jobb napod lesz vasérnap, mint tervezted.

Napi horoszkóp Szűz

Ha nem tudod eldönteni egy vitában, hogy kinek az oldalára állj, akkor egyszerűen maradj ki belőle. Ha nem tudod eldönteni, hogy kinek van igaza az azt jelenti, hogy nem is kell neked ezt megállapítanod. Lehet, hogy ma csak annyi a dolgod, hogy mindenkit meghallgass, de senkinek ne mondj semmi konkrétumot.

Napi horoszkóp Mérleg

Van a fejedben néhény kép és tévhit, amit ideje lenne elengedned. Ideje lenne egy nagy leltározást csinálni a fejedben, és ideje lenne megvizsgálnod, hogy mik azok a képek, amelyekre már nincs szükséged. Fontos, hogy értsd: A te fejedben te gondolkozol. A gondolataid nem tőled függetlenek, és te képes vagy arra, hogy irányítsd ezeket a gondolatokat.

Napi horoszkóp Skorpió

Itt az ideje egy is tanulásnak, leckeírásnak, és segítő magyarázatoknak. Ma valaki a segítségedet kéri a tanuláshoz, vagy a leckeíráshoz. Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy megértsd: Nem neked kell megoldanod az ő feladatait. Az is elég, ha segítesz neki, ha rávezeted őt arra, hogy mit kell tennie, és megmutatod, hogy hogyan tanulhatja meg a legkönnyebben az anyagot.


Napi horoszkóp Nyilas

Szívesen segítesz a barátnőidnek, de érdemes arra vigyáznod, hogy ez a segítségnyújtás ne csapjon át okoskodásba. Az okoskodás csak feleslegesen kiakasztaná őket, és talán azt sem tennék meg, amit ésszerű tanácsként mondasz nekik. Ma legyél természetes, kedves és közvetlen az emberekkel.

Napi horoszkóp Bak

Talán nagyon is felborult a munka és a család kényes egyensúlya az elmúlt időben. Ha ehhez hozzávesszük azt, hogy énidőre is szükséged lenne, meg olyan időkre amit a szerelmeddel töltesz, akkor máris kész katasztrófa a naptárad. Ma ne pánikszerű pótlásba kezdj, hanem tervezd meg úgy a jövőhetet, hogy mindenkire jusson időd.

Napi horoszkóp Vízöntő

Nem mindig vagy benne biztos, hogy jól érted a családtagjaidat, de nincs igazán kedved visszakérdezni, egyszerűen csak hallgatsz, és számolgatod a perceket. Ugye tudod, hogy nem kell részt venned egy családi programon csak azért, mert meghívtak rá? Ugye tudod, hogy nem kell feltétlenül jelen lenned olyan beszélgetésekben, amelyek valójában nem is érdekelnek.

Napi horoszkóp Halak

Vasárnap lesz arra lehetőséged, hogy megváltoztass valamit, amit már régebben mondtál. Ne felejtsd el beismerni a tévedésedet és bocsánatot kérni! Ezek nem gyengébbé tesznek, hanem erősebbé. Sokkal erősebbé, mint amilyenné a tévedhetetlenség hamis látszata tenne. Azzal, ha elismered a hibádat mindenkiben tudatosodhat, hogy milyen fontos számodra az igazság.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük