Kos

Ma nagy aktivitásra számíthatsz otthonodban, Kos. Egy csoport, talán egy nagyobb csoport, amelyet te vagy egy családtagod lát vendégül, ott találkozhat, és ösztönző beszélgetéseket provokálhat. Elkaphat az energia, ami újfajta tudatosságot hozhat az érzéseiddel kapcsolatban. Ma éjjel élénk álmokra számíthatsz, amelyek utazással, furcsa helyekkel vagy repüléssel kapcsolatosak.

Bika

A vágy, hogy találkozz egy romantikus partnerrel, és hogy a lehető legjobban nézz ki és érezd magad, sok rövid utazásra adhat okot a környezetedben. Talán edzeni akarsz majd, új ruhát venni, vagy fodrászhoz mész. Ez jó ötlet lehet. A szenvedélyek a mai nap folyamán nagynak ígérkeznek. Izgalmas beszélgetések során izgalmas információkra derülhet fény.

Ikrek

Itt az ideje, hogy ne úgy viselkedj, ahogyan azt hiszed, hogy mások látni akarnak, Ikrek. A bolygókonfiguráció megerősíti, hogy itt az ideje, hogy kifejezd magad – az érzelmeidet, a vágyaidat és a nézőpontodat -, hogy határozottabban állást foglalj, és világosabban meghatározd, ki vagy mások és önmagad számára. A lehetséges reakciók másodlagos megítélése végső soron nem vezet sehová.

Rák

Energiád magas, kitartásod pedig különösen erős ma. Az edzés vagy a sportolás most vonzó lehet számodra. A futás vagy az aerobik értékes testmozgást nyújthat, és kitisztíthatja a fejedet, hogy új ötleteket meríthess. Emellett különösen szenvedélyesnek is érezheted magad. Ha valakivel kapcsolatban vagy, Rák, akkor nagyszerű estére számíthatsz. Ha nem, ne lepődj meg, ha csodálkozó pillantásokat kapsz.

Oroszlán

A távol lévő vagy elszakadt családtaggal való találkozás erőteljes érzelmeket generálhat, Oroszlán. Az emlékek felidéződhetnek, ami nosztalgikussá és talán egy kicsit dühössé is tehet. Vigyázz, hogy ez utóbbit megfékezd. Nem akarod elrontani a találkozást. Vizsgáld meg hosszan és tárgyilagosan az emlékeket, és próbáld meg kitalálni, mit jelentenek most számodra. Aztán engedd el őket.

Szűz

Ma valószínűleg az utazáson jár az eszed, Szűz jegyű. Előfordulhat, hogy sok időt kell autóban töltened, hogy elintéznivalókat intézz. Az is lehet, hogy hosszú nyaralást tervezel, talán olyat, amelynek középpontjában valamilyen csoportos rendezvény vagy szeminárium áll. A fizikai energiád magas, de még mindig fennáll a veszélye annak, hogy kifáradsz. Pihenj otthon ma este.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 31., Sikerül tisztázni a dolgokat!

Mérleg

Ma úgy dönthetsz, hogy néhány pluszórát vállalsz a munkahelyeden, vagy valamilyen extra projektet vállalsz, hogy egy kicsit több pénzt keress. Mivel elég erősnek és energikusnak érzed magad ahhoz, hogy hegyeket mozdíts meg, Mérleg, vigyáznod kell, hogy ne erőltesd túl magad. Dolgozz keményen, és keresd meg a pénzed, de tartsd a tempót. Próbálj meg egy kicsit mozogni lefekvés előtt.

Skorpió

Szenvedély és elszántság jellemzi a mai napot. Az energiádnak magasnak kell lennie, Skorpió, és erősnek, erőteljesnek kell érezned magad. Ez a nap tökéletes arra, hogy bármilyen célt is akartál elérni, adj egy utolsó lökést a megvalósítás felé. Meglepődhetsz a munkád erején és minőségén, valamint azon, hogy erőfeszítéseidre milyen pozitív figyelmet kapsz.

Nyilas

Belső erőd és tudatosságod ma élesedhet, Nyilas. Néhány intenzív álom és kinyilatkoztatás érkezhet mélyen belülről, ami lehetővé teszi számodra, hogy elengedd a régi traumákat és fóbiákat, és lehetővé teszi, hogy magabiztosabban haladj előre. A fizikai energia magas, bár úgy érezheted, hogy a szokásosnál több alvásra van szükséged. Az intuíciód is éles, ami lehetővé teszi, hogy jobban kapcsolatba kerülj másokkal.

Bak

A másokkal közös célokért való munka közelebb hozhat titeket egymáshoz, mint barátokat és szerelmeseket, Bak. Csoportként vagy partnerségben valószínűleg jobb eredményeket fogtok produkálni, mint amilyeneket egyébként produkáltatok volna. Ez egy „mindenki álljon össze” típusú nap. Romantikus szempontból izgalmas, szenvedélyes találkozásban lehet részed!

Vízöntő

Ma olyan feladat előtt állhatsz, amely olyan kivitelezhetőnek tűnik, mint az óceán kiürítése egy teáscsészével. Mások segítségével azonban nem csak megbirkózol vele, de kivételes eredményeket is produkálhatsz. Fizikailag valószínűleg tele leszel erővel és kitartással, készen állsz arra, hogy hegyeket mozdíts meg. Ne lepődj meg túlságosan, ha valóban sikerül néhányat megmozgatnod!

Halak

Az utazás vágya, talán egy közeli barátod meglátogatása, ma felmerülhet benned, Halak. Sok energiát fektethetsz a lehetőségek felderítésébe. Talán olyan helyekre is szeretnél elutazni, ahol művészi ihletet meríthetsz kreatív projektekhez. Az energiád és a lelkesedésed magas, így képesnek kell lenned arra, hogy ezt megvalósítsd anélkül, hogy elhanyagolnád az egyéb teendőidet.

X