Kos

Ma rengeteg információ érkezik hozzád, és úgy érzed majd, hogy a felelősségek alá temetnek. Sajnos ebben senki sem tud segíteni, hiszen egyedül neked kell rangsorolnod a mai teendőidet. Ne feledkezz meg a szeretteidről sem!

Bika

A mai nap folyamán elvonják majd a figyelmedet arról, amit a fejedben tartasz, és a körülmények más irányba terelnek, ezért nagyon oda kell figyelned arra, amit tenned kell, hogy ne hanyagold el a munkádat. A környezetedben élők számára is érzékeny nap ez, ezért igyekezz nem túl hevesen viselkedni velük.

Ikrek

Elég nehéz lesz pozitívan gondolkodni és precízen fogalmazni, ahogyan azt már megszokhattad. Próbálj megszabadulni a zűrzavartól azzal, hogy az elsődleges feladatokra koncentrálsz, amelyekkel általában megbirkózol. Ne vállalj pluszmunkát, amíg nem tudsz visszatérni a normális működésedhez.

Rák

Szeretsz szabad és független lenni, ugyanakkor erős családos ember vagy. Ma inkább az első meghatározó részed fog érvényesülni, ezért elfeledkezhetsz a hozzád közel állókról, hiszen időt akarsz magadra és arra, amit szívesen csinálsz. Próbálj meg nem túl sokáig időzni ezen a téren, mert felzaklathatod néhány szerettedet, és ez most igazán nem az a helyzet.

Oroszlán

Bár vidámnak és életvidámnak találod magad, a környezetedben élők ma makacsok és ingerültek lesznek, ezért jobb, ha nem teszel le mindent az információs csatornára, ami az utadba kerül. Legyen egy kicsit több türelmed, mint máskor. Meglátod, minden rendben lesz, sőt, még nyerhetsz is valamit, ha sikerül másokat tehermentesítened.

Ezt már olvastad?
Csodás napja lesz ezeknek a csillagjegyeknek December 6-án

Szűz

Nem a felhőkben jár a fejed, de a szemed ma minden irányba szalad. Nagy veszélyben vagy, mert csak a szerelem gondolatai vesznek körül, és minden egyes órával egyre érzékibb leszel, így lehet, hogy ma este találsz valakit, akivel megoszthatod az ágyadat. Légy óvatos!

Mérleg

Ez egyike azoknak a napoknak, amelyeken úgy érzed, hogy csak rutinból megy a munka, és arra biztatnak, hogy haladj tovább a céljaid felé, de a nap végén meglepetés vár rád. Ne légy türelmetlen, és ne reagálj szakszerűtlen stílusban, mert előfordulhat, hogy sokkal keményebben és szigorúbban kell hozzáállnod ahhoz, amit kaptál.

Skorpió

Mindenki tudja, hogy nem szégyelled kimondani a véleményedet, de az utóbbi időben kissé csendben vagy, és tartózkodsz a kritikától. A környezetedben élők csodálkoznak, hogy mi van veled, de nem jó értelemben. Jobb, ha abbahagyod a zárkózottságodat, mert az ellenségeid sosem unják meg.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben December 7-én

Nyilas

Mozgalmas napod lesz, de ne aggódj. Minden energiád és elszántságod meglesz ahhoz, hogy sikerrel vészeld át a napot. Készülj fel azonban több fordulatra, és ne felejtsd el felvértezni magad egy kis türelemmel, hogy mindenben sikeres legyél.

Bak

Meglepődsz majd a mai nap folyamán felmerülő csavaros és furcsa gondolataiddal, de nem kell aggódnod, inkább tekintsd őket csúnya ötleteknek, és nevess rajtuk. Minden embernek előfordulnak furcsa gondolatai, ezért ne foglalkozz túl sokat a témával.

Vízöntő

A cél megvan, és ma egyenesen arra mész, nem lesz gond. Próbáld meg belátni, hogy kit hanyagolsz el a sikerhez vezető úton, hogy nem egyedül jutottál el idáig, és szükséged lesz erre a személyre, hogy végigkísérjen. Délután ne felejtsd el felvenni a kapcsolatot szeretteiddel, hiszen régóta nem beszéltél velük.

Halak

Ma inkontinensen úgy érzed majd, hogy valami nem stimmel, de nem kell túlságosan aggódnod. Minden úgy megy, ahogyan kell, és az egyetlen, aki túlságosan aggódik, az te vagy. Próbálj meg egy kicsit lazítani, és tisztítsd meg a fejed mindattól, ami ma zavar. Délután elmehetsz egy kis bevásárlásra, hiszen nagy fizetésed lesz.

X