Kos

Tarot kártya: Kardok lovagja, fordítva

Nem kell folyton azt csinálnod, amit már nem érzel helyesnek. Nem könnyű visszafordítani egy olyan döntést, amelyben korábban biztosnak érezted magad. Be kell ismerned, hogy meggondoltad magad, és másképp kell érezned, mint kezdetben.

Ez némi kiigazítást igényel majd a részedről, de ha eltelt az idő, valószínűleg senki sem fog többé erre gondolni, és szabad leszel.

Bika

Tarot kártya: Kelyhek hetes

A zavaros időszak után felszállt a köd, Bika. Amikor a jövőről álmodozol, gyakran vetíted ki az elképzeléseidet a napodra.

Most arra tudsz koncentrálni, amiben hiszel, és meglátod, hogy az álmaid valóra válnak.

Ikrek

Tarot kártya: Érmék királynője, fordítva

Most jobban tiszteled, mint valaha. Kicsit kiengedted az éberségedet és a határaidat, de most visszatért a magabiztosságod. Sokkal erősebbnek érzed magad, mint korábban.

Féltél kimondani, amit gondolsz és érzel. Ezúttal sokkal jobb helyzetben vagy, és sokat fejlődtél.

Rák

Tarot kártya: Szerencsekerék

A szerencsédet te magad alakítod, Rák. Nem kell arra várnod, hogy valaki lehetőséget adjon neked. Te magad teremted meg őket.

Ma te alakítod a saját sorsodat a megfelelő cselekvési lépések megtételével. Ne kapkodj, helyette légy kiszámított és szándékos – jól fog működni.

Oroszlán

Tarot kártya: Érmék királya

A pénz a játék neve, és te éhes vagy a te szeletedre a tortából. Ma keményebben dolgozol, mint bárki más. Ennek eredményeképpen a verseny élén állsz – a versenytársakat a porban hagyva. Ez az, amire vártál, mert tényleg szeretsz nyerni. Ez egy nagyszerű nap, mert úgy érzed, hogy a csúcson vagy!

Szűz

Tarot kártya: Érmék hármas, fordítva

Tarts ki, Szűz! Ma lehet, hogy felemeled a kezed a levegőbe, és azt kérdezed: „Miért foglalkozol egyáltalán ezzel?”. A munkával kapcsolatos problémák miatt küzdhetsz azzal, hogy lásd, mennyire értékelnek téged. Lehet, hogy nem a mai a legjobb napod a munkahelyeden, de van mit tanulnod, és ez egy új irányba vezető ugródeszka.

Előfordulnak nehéz idők, és ez egy jó emlékeztető arra, hogy az irodán kívül is éld az életed, és ne a körül forgasd az identitásod, hogy hol keresd a fizetésed.

Mérleg

Tarot kártya: Kelyhek királynője, fordítva

Mostanában sokat gondolkodsz, és ez aggodalomból van. Próbáld meg nem engedni, hogy a félelem elterelje a figyelmedet valami produktív dologtól. Még ha csak egyetlen dolgot is tudsz tenni, hogy az életedet a kívánt irányba mozdítsd el, döntsd el, hogy végigcsinálod. Lépésről lépésre közelebb kerülsz majd a céljaidhoz.

Skorpió

Tarot kártya: Kelyhek ötös, fordítva

Eleged van abból, hogy hagyd, hogy valaki bűntudattal eltérítse az érzelmeidet. Átlátsz a csínytevéseken, és túl vagy rajta.

Ma felelősséget vállalsz az életedért, és nem dőlsz be annak a hitnek, hogy az emberek megváltoznak, ha nyaggatod őket. Akkor változnak, amikor készen állnak rá.

Nyilas

Tarot kártya: Botok király

Megvan benned a lendület és az elszántság a sikerhez. Mivel annyira ki vagy éhezve arra, amit az élettől szeretnél, semmi sem állít meg, hogy elérd. Ma olyan erő vagy, amivel számolni kell, méghozzá a legjobb értelemben.

Bak

Tarot kártya: Kelyhek ásza

Fáradt vagy, ezért úgy érezheted, hogy az érzelmeid nem olyan elérhetőek számodra, mint korábban. Nem biztos, hogy úgy gondolod, hogy két végén égeted a gyertyát. Pedig lehet, hogy mégis!

Szánjon időt a pihenésre és a kikapcsolódásra. Nézze meg, hogyan érzed magad. Néha észre sem veszed, milyen keményen dolgozol, amíg le nem lassítasz. Hétvége van, próbáld meg lassan venni a tempót, és élvezd a pihentető pillanatokat.

Vízöntő

Tarot kártya: Kardok tizes

Jaj. Ez egy hatalmas árulás volt, és úgy érezheted, hogy teljesen váratlanul érte a dolog. Úgy érezheted, hogy soha nem hevered ki az átélt fájdalmat, de az idő valóban begyógyít minden sebet. Túl fogsz jutni ezen, és sokkal jobban fogod érezni magad az érettségednek és az érzelmi fejlődésednek köszönhetően.

Halak

Tarot kártya: Botok kettes, fordítva

Megtörténtek a dolgok, és most várnod kell. Nem tervezted meg a dolgokat, és ennek következtében; az élet nem úgy alakult, ahogyan remélted. Szomorúnak és csalódottnak érzed magad, de ez a pillanat nem fog meghatározni téged. Önmagad leszel, és ez nem fogja megváltoztatni azt, aki a lényed mélyén vagy. Ez csak megerősíti az elhatározásodat.

X