Kos

Tarot kártya: A Nap

Úgy ragyogsz, mint egy csillag, Kedves Kos. A mai nap arany lehetőséget ad arra, hogy megmutasd ragyogó személyiségedet és erősségeidet. Használd ki a napot, és tegyél valami bátor dolgot.

Bika

Tarot kártya: Érmék tizes, fordítva

Élvezd a nyugodt napot otthon, kedves Bika. Ma csábító lehet, hogy kimozdulj és pazarul, drágán szórakozz a barátaiddal. Bár megérdemelnéd, ma a takarékosság a helyes út. Inkább hívd meg az embereket egy közös vacsorára és mozira.

Ikrek

Tarot kártya: Érmék nyolcas, fordítva

A mai napon késedelmet tapasztalhatsz egy olyan kifizetésnél, amelyet átutalással vagy postai úton vársz. Ellenőrizd az állapotát, hogy megtudd, kell-e tenned valamit a dolgok előbbre viteléért. Ne feledd, az aktív kommunikáció a siker kulcsa, még a pénzügyekben is.

Rák

Tarot kártya: Kardok kettes, fordítva

Végre rátaláltál egy fontos döntésre, kedves Rák. A zavarodottság feloldódott, és most már készen állsz az első cselekvési lépésre. Nincs okod tovább várni. Itt az ideje, hogy cselekedj.

Oroszlán

Tarot kártya: Botok kettes, fordítva

Egy barátoddal ide-oda járkáltok azon, hogy mi legyen a következő lépés a kapcsolatotokban – legyetek szerelmesek, vagy maradjatok „csak barátok”. Ma talán úgy döntesz, hogy a legjobb, ha a barátságot úgy tartod meg, ahogy van, hogy ne veszítsd el azt, amit ebben a személyben értékelsz.

Szűz

Tarot kártya: A remete, fordítva

Mindig van egy jobb módja a dolgok elvégzésének; ma talán szembeszállsz a rendszerrel, hogy kipróbálj valami újat. Jellemzően szereted fenntartani a status quót – ha nem romlott el, akkor ne javítsd meg -, de egy kis finomítás itt-ott nagyobb és jobb hasznodra válik.

Mérleg

Tarot kártya: Botok kilences, fordítva

Az emberek szeretnek mondani dolgokat, és a pletykák elszabadulhatnak a munkahelyen. Ám, ha a helyzet úgy hozza, az igazság mindig a maga szószólója. Ülj szépen, kedves Mérleg! Bármit is mondanak neked a hátad mögött, kiderül, hogy hazugság, ami megcáfolja a hírnevedet fenyegető veszélyeket, és megmutatja, hogy a rosszmájúak semmit sem tudnak rólad vagy az életedről.

Skorpió

Tarot kártya: Kardok tizes, fordítva

Az emberek elárulnak téged, és ezt nem szeretnéd még egyszer átélni. Összetörték a szívedet, és időbe telt, amíg meggyógyultál. Átélted a legrosszabbat, és most itt az ideje, hogy újra összeszedd magad, és újrakezdd. Megcsinálod, kedves Skorpió!

Nyilas

Tarot kártya: Érmék ásza, fordítva

Nem tudsz valakit olyanná tenni, amilyennek szeretnéd, hogy legyen. Pénzt sem dobhatsz a problémára. A mai nap az „elfogadásról” és a dolgok igazságának elfogadásáról szól. Nem akarsz időt pazarolni arra, hogy olyan helyzetbe fektess, ami nem jó neked – tehát ne tedd. Ehelyett találj valami olyat, amire érdemes időt és energiát fordítanod.

Bak

Tarot kártya: Érmék királya

Az erősséged egy olyan tulajdonság, amelyet ki tudsz használni. Vállalkozást alapíthatsz magadnak, vagy megtalálhatod a módját, hogy egy jobb munkával több pénzt keress. Ma keresd a lehetőségeidet, mert sok lehetőség közül választhatsz.

Vízöntő

Tarot kártya: Kardok ásza

Valaki már egy ideje vitát akar veled szítani, és ma talán elkezd apró szavakkal piszkálgatni, hogy a gombjaidat nyomogassa. Figyelmen kívül kell hagynod a bohóckodásukat, és okosabbnak kell lenned. Felülemelkedhetsz a zajon, és megőrizheted a belső békédet! Te vagy a saját főnököd.

Halak

Tarot kártya: Kelyhek tizes, fordítva

Ma a szomorúság kopogtat az ajtódon, de nem kell kinyitnod. Az élet derűsebb oldalát kell nézned, és meglátnod a szép dolgokat. A világ a tiéd, kedves Halak. Higgy magadban.

X