Kos

Tarot kártya: A remete, fordítva

Kedves Kos, a fordított Remete azt jelzi, hogy talán ellenállsz a hívásnak, hogy befelé menj, és kapcsolódj a spirituális énedhez. Lehetséges, hogy elveszettnek és a célodtól elszakadtnak érzed magad.

Szánj időt arra, hogy elgondolkodj azon, mi az, ami igazán számít, és elfogadd a magányt, mint a spirituális gyakorlatod elmélyítésének eszközét. Bízz abban, hogy a válaszok, amelyeket keresel, benned vannak.

Bika

Tarot kártya: Kardok hatos, fordítva

A múlt már mögötted van, kedves Bika, és most, hogy vége a gyermekkornak, itt az ideje, hogy több felelősséget vállalj, mint amennyit terveztél. Megtanultad, hogy életed sok leckéjét a háttérbe szorítsd.

De szánj egy pillanatot arra, hogy elgondolkodj, hogyan változtál, mit tanultál, és hová szeretnél eljutni életed ezen szakaszából.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Ikrek

Tarot kártya: Kelyhek hetes

Úgy érzed, hogy sokféle irányba húz a szíved, mind spirituálisan, mind az életed más területein. Fontos, hogy időt szánj arra, hogy tisztázd a prioritásaidat, és arra összpontosíts, ami igazán fontos számodra.

Bízz az intuíciódban, és kerüld el, hogy elragadjanak a figyelemelterelések vagy a felszínes vágyak. Ha megmaradsz a földön és a középpontban, olyan döntéseket hozhatsz, amelyek összhangban vannak a spirituális utaddal, és valódi beteljesedéshez vezetnek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X