Február 10-e a hónap első veszélyes napja. Az asztrológusok elmondják, hogyan hat ránk a Merkúr-Plútó együttállás, és hogyan kerülhetjük el a problémákat.

Az asztrológusok szerint a fő probléma az, hogy a Plútónak és a Merkúrnak sok közös vonása van, amelyek az emberiséget és mindannyiunkat egyénileg érintenek. Ezek a bolygók és az emberek, és az egymás közötti kommunikáció és energetikai kölcsönhatás területét befolyásolják.

Milyen kihívások várnak ránk

Az emberek számára sokkal nehezebbé válik az egymással való harmónia elérése. Ez azt jelenti, hogy 10-én szó szerint a semmiből adódhatnak veszekedések. Ez nagyon nyugtalanító lehet. Az ismeretlen emberek akár nagyon kellemetlen, mérgező módon is viselkedhetnek veled szemben.

A Merkúr és a Plútó együttállása hajlamos sztereotip módon gondolkodni. Az emberek már nem gondolkodnak a fejükkel, és konzervatívabbak lesznek. Kész megoldásokat akarnak keresni a problémákra, és úgy gondolkodnak, ahogy a társadalom és a szüleik akarják, hogy gondolkodjanak. Természetesen ez a fejlődés zsákutca.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy távkapcsolata véget ér március 25-én

Szintén 2023. február 10-én a lustaságra és a tétlenségre való vágyakozás is jelentkezhet. Az ilyen napokon az emberek nehezebben tudnak ráhangolódni a munkára. Emiatt a teljesítmény és a termelékenység jelentősen csökken.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X