Ismerd meg a maqui ketchupot, amely nemcsak egészséges alternatívája a hagyományos ketchupnak, hanem tele van antioxidánsokkal és természetes ízekkel! A maqui bogyó mély, gyümölcsös aromája tökéletes harmóniában van a paradicsomszósz frissességével, míg az umeboshi ecet és az almaborecet kellemesen savanykás, pikáns jegyekkel gazdagítja az ízvilágot. Az agavénektár és a datolya lágy édességet ad hozzá, így egyedülállóan gazdag és kiegyensúlyozott mártást kapsz.
Tökéletes választás grillezett zöldségekhez, sült burgonyához, növényi fasírtokhoz vagy akár szendvicsek ízesítésére – egy egészséges és izgalmas csavar a klasszikus ketchup helyett!
Hozzávalók
- 1 evőkanál maqui-por
- 4 evőkanál paradicsomszósz
- 3 evőkanál almaborecet
- 1 evőkanál umeboshi ecet
- 1 kávéskanál hagymapor
- 1 evőkanál agavénektár 1 magozott medjoul datolya
Elkészítés
- Egy kisebb méretű turmixgépben jól keverjük össze a hozzávalókat.
Hűtőben egy hétig eláll.