Maqui ketchup

Maqui ketchup

Ismerd meg a maqui ketchupot, amely nemcsak egészséges alternatívája a hagyományos ketchupnak, hanem tele van antioxidánsokkal és természetes ízekkel! A maqui bogyó mély, gyümölcsös aromája tökéletes harmóniában van a paradicsomszósz frissességével, míg az umeboshi ecet és az almaborecet kellemesen savanykás, pikáns jegyekkel gazdagítja az ízvilágot. Az agavénektár és a datolya lágy édességet ad hozzá, így egyedülállóan gazdag és kiegyensúlyozott mártást kapsz.

Tökéletes választás grillezett zöldségekhez, sült burgonyához, növényi fasírtokhoz vagy akár szendvicsek ízesítésére – egy egészséges és izgalmas csavar a klasszikus ketchup helyett!

Hozzávalók

  • 1 evőkanál maqui-por
  • 4 evőkanál paradicsomszósz
  • 3 evőkanál almaborecet
  • 1 evőkanál umeboshi ecet
  • 1 kávéskanál hagymapor
  • 1 evőkanál agavénektár 1 magozott medjoul datolya

Elkészítés

  1. Egy kisebb méretű turmixgépben jól keverjük össze a hozzávalókat.

Hűtőben egy hétig eláll.