Cukkinis-marinara szószosfettuccine

Cukkinis-marinara szószosfettuccine

Ez a cukkinis-marinara szószos fettuccine egy könnyed, mégis tápláló fogás, amely tökéletes választás a forró nyári napokon vagy azok számára, akik szeretnék egészségesebben élvezni a klasszikus olasz ízeket. A friss cukkini tészta kellemes roppanóssága és a fűszeres, édeskés marinara szósz tökéletes harmóniát alkot, miközben a dió és kendermag extra textúrát és tápanyagokat ad az ételhez….

Részletek
Perui földicseresznyés-tőzegáfonyás csatni

Perui földicseresznyés-tőzegáfonyás csatni

Ez a Perui földicseresznyés-tőzegáfonyás csatni egy igazi különlegesség, amely az egzotikus és természetes ízek tökéletes egyensúlyát hozza el az asztalodra! A földicseresznye és a tőzegáfonya friss, savanykás jegyeit a Medjool datolya és a yacónszirup lágy édessége egészíti ki, míg a chia mag selymes textúrát ad a csatninak. Tálald sült zöldségekhez, grillezett tofuhoz vagy akár teljes…

Részletek
Laktató fodros-kel saláta

Laktató fodros-kel saláta

A tápanyagsűrűségi listákon elfoglalt előkelő helyezése az oka, hogy a fodros kelt ilyen nagyon-nagyon jó enni. A tápanyagban gazdag nori és az avokádó bőrregeneráló zsírsavai „kiegyensúlyozott energiaként” szolgálnak. Én főételként, sült édesburgonyával fogyasztom. Ha kipróbálják ezt az ételt, többé nem is akarnak majd ennél ízletesebb fogást fogyasztani. Hozzávalók 1 nagy fej fodros kel, mosva, szárítva,…

Részletek
Kaliforniai saláta

Kaliforniai saláta

Ez a saláta édesanyám szakácsművészetének hírnevét öregbíti, méghozzá okkal. A dél-kaliforniai tengerparti otthona kertjében termő friss zöldségekből készült fogást mindenki (aki kóstolta) úgy hívja, hogy A SALÁTA. Kivételesen finom, így senkit sem kárhoztatok azért, ha többé nem akarna más salátát enni. Minden egyes alkalommal, mikor meglátogatom édesanyámat, egy hatalmas adag pihen ebből a fogásból a…

Részletek
Paradicsomos quinoás leves

Paradicsomos quinoás leves

Ez a leves mindig eszembe juttatja gyermekkorom betűtésztáját. Ebben sajnos nincsenek betűk, ám ha lennének, minden bizonnyal az „egészséges és gyors” szavakat formáznák. A fagyasztott zöldségek helyett rakhatunk bele frisseket, de az előbbiekkel gyorsabban és könnyebben elkészíthető. Használjuk kedvenc biozöldségekből készült keverékünket, és bizonyosodjunk meg róla, hogy a paradicsompürében nincs hozzáadott édesítő – csak paradicsom….

Részletek